Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Első rész

2015.04.19

Volt két lány Lili és Zita. Egy völgyben életek...hisz farkasok voltak nem emberek...Zita egy fekete szőrzetű, zöldes-sárga szemű, Lili pedig egy fehér szőrű, barnás-piros szemű farkas....Volt egy különleges képességük. Zita a Nap, Lili pedig a Hold úrnője volt. A völgy és egy erdős terület a teritóriumuk . Ott éltek békében.... Harcoltak a gonosz ellen.. A pokol farkasát Hellnek hívták. Hell szintén fekete bundájú ,de sok piros karmolás éktelenkedik mindenhol a testén. Szemei méreg-pirosak .... Félelmetes és kegyetlen...Maga  a megtestesült gonosz!

A lányoknak volt egy falkájuk. Elsősorban csak nőstényekből álltak. De a minden nőstény falkataghoz kapcsolódott egy jövendőbeli hím pár is.

A farkasokban két közös tulajdonság volt. Az egyik az ,hogy mindanyian a jó oldalon álltak, a másik az, hogy félig emberek voltak mindannyian. Animágusok... Vagyis akkor változnak farkkassá amikor akarnak. 

Habár áttudnak változni  emberré nem szoktat, csak ha nagyon szükséges. Emberként igen furcsán érzik magukat. A bundájuk és hajszínük nem eggyezik. De a szemük nagyon hasonló. Szinte ugyan az.

A falka tagjainak is vannak különleges képességei. A lányoknak hasonló természeti erők a fiúk pedig harcosok. Így közösen szinte legyőzhetetlenek, de sok az ellenség. Vannak köztük szellemek is.

Hell is szellem, de csak félig.

A falka tagjai barátok. Közel állnak egymáshoz. Megvédik egymást minden áron.

 

ELSŐ RÉSZ VÉGE

 
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 9864
30 nap: 739
24 óra: 29