Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem az Éjteremtményével 12

2015.10.27

. És megláttam egy gyönyörű pirosra égetett medált ... Varázslatos ... Legguggoltam h felvegyem a különös ékszert .Ovális alakú arany keretű benne egy kis szívvel egy farkastól származó szemfogba volt mintázva a szív és a szemfog benne volt egy vörös rubintba mártva . Chris is mellettem termett és kérésemre felakasztotta a nyakamra . A suta ott legelészett a zöld füből és nem létezett neki más csak az a zoldnek tünő friss lédus pikáns lucernás füvet . Kiugrott az erdőből és ravetmedtunk. Kiszivtam azt a bizonyos életerőt ami egyben tartotta és mindketten szerveinket megtöltve indultunk haza elhagyva a kecses suta tetemet. -de laktató volt ez a finom reggeli .- törte meg a csendet Chris . -igen-sohjtottam -inycsiklandozó .-Inkább sétáljunk mint hogy jussunk és kiköhögjük a belünk .-nevettem egy picit. -Rendben van -értett egyet a haverom.-egyébként meg miért változtattál vámpirrá ?-vörös barnás szemei komorságot mutattak . -Azért mert Te vagy a legjobb haverom a sulibol ...-néztem a földet..."Igen a többi jotevő barátom már rég nem izgatott de hiányoznak .Valéria , Flóra ,anya apa a cicám Linux Lilla de persze őt elhoztam a házból. És velem van de akkor is hiányzik.... A régi élet . -Mármint fiú mert Flóra volt a B.B.F-ed -törte meg a csendet. -igen természetesen.-buslakodtam.De gondolom Flóra is elfelejtett már engem. Chie(Chris)elém állt és magához húzott."mondhatom erős szorítása van." -Ne haragudj hogy szóba hoztam ...

Valami gyengéden simitotta el az arc

csok_nagy.jpg

omra ragadó tincseket...Kinyitom a két szemem és meglátom Christ ...

-Szia ! -szólal meg .

-Szi-szia,Mi folyik itt ?-felülök amin fekudtem ha jól látom egy régi asztal letakarva, és megnézem magamnak Christ.Gondterhelt arc,izmos vállak és..

. Az... Azok a gyönyörű ajkak...amit én megcsókoltam.

-Figyelj,azért hoztalak el az erdőből mert megégtél hát jó csak az arcod picit de ...-abbahagyta mondatát.

-De?-megfogtam a szénné égetett arcomat,gör

öngyös és csúnya volt. -De nem akartam hogy haza menjünk igy ide jöttünk,az egyik búvóhelyemre. Itt Ifjú Drakula Gróf tuti nem fog keresni. Szóval folytathatjuk azt amit elkezdtünk.-közel húzott és a nyakamat kezdte el puszilni.

-Bocsáss meg.-kicsit toltam férre.- De Nekem most van itt az időm hogy felnőjek-néztem fel a plafonra-Nick Te nem vagy az igazi,So

sem voltál az ! - tört ki belőlem ez a mondat amin már régóta szívózom. Bárcsak most itt állna előttem Nick is .

-Akkor most én vagyok az igazi?-kérdezte kicsit kifujva a gőzt.

-Talán de én nem fogok mostmár Nickkel maradni.Nem ismer nem is ismert soha !-bömböltem.

-Akkor nálad van esélyem ? -kérdezte kaján vigyorral az arcán.

-I... Talán.-dadogtam.

-Megint egy "talán "szó.-nézett most közömbösen. -Figyelj,csak akkor leszek kapható,ha már elszöktünk Nicktől.-valltam be komolyan. -Oké akkor csináljuk !-indult meg az ajtóhoz,de megfogtam a polóját és visszahuztam.Ő megfordult egy könnyű fordulatot vett. Homlokunk össze ért a sötétben ..

 
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< November / 2018 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 9864
30 nap: 741
24 óra: 29